Bron van kennis inspiratie business

De mobiliteitsbranche kent tientallen branche-organisaties. Automotive Insiders wil de kennis van al deze verschillende groepen bij elkaar brengen én delen. Alle betrokkenen hebben hun kennis vanuit hun eigen perspectief en ervaringen. Door die bij elkaar te brengen en te delen ontstaan nieuwe inzichten en kansen op business (met elkaar).

In de achterliggende jaren hebben we een enorm netwerk opgebouwd van visionairs, praktisch ingestelde ondernemers, start-up ondernemers en managers van internationaal opererende ondernemingen van binnen en buiten de branche.

In dezelfde periode hebben we ook honderden events georganiseerd. Van grote events met verschillende podia tot kleine intieme rondetafelgesprekken. En alles wat daar tussenin zit. Voor onszelf en voor opdrachtgevers.

Wilt u voor uw relaties en of personeel een event organiseren maar heeft u niet de tijd of expertise in huis? Neem dan contact met ons op. Op basis van uw wensen kunnen we u op elk niveau en tegen (bijna) elk budget alles uit handen nemen of ondersteunen.

Bent u op zoek naar een leuke locatie, goede sprekers en of een leuk concept voor uw event, neem dan vrijblijvend contact met ons op.