Kom naar het Findio Automotive Golf Event 2022

Op vrijdag 10 juni 2022 organiseren Automotive en Automotive Insiders gezamenlijk het Findio Automotive Golf Event 2022. Directies en management uit de gehele branche komen die dag samen voor een even sportief als ontspannend netwerkevenement. Dé ideale gelegenheid dus om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten.

Aanmelden

Dit jaar spelen we op de mooie baan van Golfpark Wilnis, in het Groene Hart. Om het aantrekkelijk te maken voor spelers van alle niveaus spelen we de spelvorm Texas Scramble. Er kan worden gekozen tussen 18 of 9 holes. Voor deelnemers die willen kennismaken met de golfsport is er de mogelijkheid om een clinic te volgen, onder begeleiding van een professionele golfinstructeur. Na de clinic kan het geleerde in de praktijk worden gebracht op de PAR3 baan.
Aan het einde van de middag keren alle deelnemers terug naar het clubhuis en is er gelegenheid om op te frissen. De dag wordt afgesloten met een heerlijke BBQ.

Naast bovengenoemde ben je ook verzekerd van het volgende:

  • 9 of 18 holes of deelname clinic olv golfpro
  • ontvangst met uitgebreide lunch
  • baancatering
  • borrel
  • onbeperkt drankjes van de Hollandse bar
  • wedstrijdleiding
  • prijsuitreiking

Voor meer informatie & het boeken van flights
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus mis het niet en schrijf snel in, individueel of met een flight. Voor vragen kunt u contact opnemen met Sandra Broman op 06 20 49 47 31 of per email sandra.broman@promedia.nl
Let op: het event is bedoeld voor bovenstaande doelgroepen. Sponsor worden? Neem contact op met Frank van Montfort: 06 4006 1738 of frank@mobilitymedia.nl

Partners
Het Findio Automotive Golf Event 2022 wordt mogelijk gemaakt door:

Hoofdpartner

Andere partners

Een gezamenlijk initiatief van: