OVER DIT EVENT

Het 3e Nationaal Telematicacongres

De ontwikkelingen op het gebied van telematica gaan razendsnel en zijn zeer divers. Dat maakt het voor elk bedrijf erg ingewikkeld om een strategie te bepalen. Wat gisteren gold, is vandaag misschien alweer achterhaald. Niets doen is echter geen optie want voor je het weet loop je achter de feiten aan en heeft je bedrijf geen toekomst meer. Vandaar het 3e Nationaal Telematicacongres waar je actuele en inspirerende informatie kunt opdoen.

De spits wordt afgebeten door Nico Anten, Executive Chairman van Connekt. Connekt is een internationaal netwerk met meer dan 500 partners over de hele wereld. Zij zijn een onafhankelijk netwerk voor slimme, duurzame en sociale mobiliteit en zijn buitengewoon actief op het gebied van telematica. De schat aan ervaring wat er wel en wat er niet werkt, wordt op het congres gedeeld.

Autorijden is voor sommige particulieren maar ook bedrijven niet meer te verzekeren en daarmee onbetaalbaar geworden. De sterk stijgende schadelast maakt dat de toch al grote verliezen die door verzekeraars worden geleden op (een deel van) de autoverzekeringen onhoudbaar wordt. Premieverhogingen volstaan soms niet meer. Evert-Jeen van der Meer, Industry Director Aon Risk Solutions, gaat in zijn bijdrage in hoe telematica kan bijdrage aan een oplossing.

Jan Peter Oving, directeur bij de grootste BMW-dealer van Nederland, de Pala Group, zal vertellen welke strategische veranderingen zij hebben doorgevoerd en welke rol telematica daarbij speelt. Zijn relatie met de fabrikant komt aan bod maar ook hoe de multichannel strategie heeft geleid tot een nauwe samenwerking met Amber, die anywhere en any moment aan iedereen een betaalbare elektrische auto wil kunnen aanbieden. Een doelstelling die mede dankzij telematica gerealiseerd moet worden. Steven Nelemans, directeur van Amber zal daar in zijn prestatie dieper op ingaan.

Verder zal uitgebreid de case Hello Fresh worden behandeld waarbij de rol van alle stakeholders worden belicht. De line up voor de case is:

 • Thomas Stroo de Fleet/Logistics Manager van Hello Fresh
 • Emma Gold-Utting, Electric Vehicle Solutions Specialist Geotab/FleetCarma
 • Himanshu Gautam, Technical director bij Moove Connected Mobility en een vertegenwoordiger van Streetscooter
 • Bianca Budai, Salesmanager Streetscooter

Programma:

15:00 uur: Inloop
16:00 uur: Start Event
16:10 uur: Nico Anten
16:30 uur: Evert-Jeen van der Meer
16:50 uur: Jan Peter Oving
17:05 uur: Steven Nelemans
17:20 uur: Pauze
17:45 uur: Presentatie Case Hello Fresh
18:30 uur: Netwerkborrel
19:30 uur: Einde

 

Eventsponsor:

Houd de site in de gaten voor de laatste updates.

De kosten bedragen € 125,- voor leden en € 165,- voor niet leden.

Om u aan te kunnen melden voor een event dient u in het bezit te zijn van een account. Heeft u nog geen account? Maak deze dan hier aan.

Let op! Na het aanmaken van een account ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink, mocht u deze niet hebben ontvangen neem dan contact op met edirkse@automotiveinsiders.nl.

speakers

 • Nico Anten
  Executive Chairman van Connekt
 • Evert-Jeen van der Meer
  Industry Director Aon Risk Solutions
 • Jan Peter Oving
  Algemeen Directeur at Pala Group BV (BMW/MINI)
 • Himanshu Gautam
  Technical director bij Moove Connected Mobility
 • Thomas Stroo
  Head of Logistics at HelloFresh
 • Emma Gold-Utting
  Electric Vehicle Solutions Specialist Geotab/FleetCarma
 • Steven Nelemans
  Founder & CEO bij Amber
Testimonial

VENUE

Address
Meettin,
Amsterdamsestraatweg 5,
Naarden, Noord-Holland, NL
Business Partners