Ric van Vugt

Ric van Vugt

Adjunct-directeur

Ik vind het geweldig om samen met mijn collega’s en het gehele netwerk dat zich rondom Automotive Insiders heeft verzameld een rol te kunnen spelen in de zoektocht naar antwoorden. Heb je vragen of ideeën die je wilt delen, laat het me weten!
En ja, ik ben historicus moderne Aziatische geschiedenis, maar ook al meer dan 25 jaar betrokken bij de autobranche.

Rob Küchler

Rob Küchler

Directeur

De oprichter van het toonaangevende vakblad Aftersales Magazine nam medio 2012 Automotive Insiders over. Zijn doelstelling is helder: zowel in print als tijdens events kennis overdragen op een relevante doelgroep, waarbij ‘netwerken’ en inspiratie minstens zo belangrijk zijn.

Esmée Dirkse

Esmée Dirkse

Officemanager

Officemanager. Van het beheer van de website – ook van zusje Aftersales Magazine – tot de organisatie van de evenementen en klussen op het gebied van vormgeving. Daarnaast volgt zij een studie Toegepaste Psychologie.

Janny Visker

Janny Visker

Officemanager

Ik ben verantwoordelijk voor de facturatie, crediteuren/debiteuren en ledenadministratie van Automotive Insiders sinds 2012. Ook verzorg ik de boekhouding voor Aftersales Magazine, het zusje van Automotive Insiders, vanaf haar oprichting in 2010. Na 23 jaar werkervaring bij ExxonMobil op diverse afdelingen, met name in de logistiek (trucks, boats and planes) blijf ik op deze wijze toch betrokken bij de autobranche.