Terugblik Automotive Insiders Rally 2021

Relaties van Automotive Insiders en mediapartner Aftersales Magazine verzamelden zich al vroeg bij Restaurant Boswachter Liesbosch voor de derde editie van de ‘Insiders Classic & Cabrio Rally’. Niet lang erna was het parkeerterrein gevuld met een heerlijke mix aan automobiel lekkers en eigenaren die een plekje zochten voor het rallyschild.

Het deelnemersveld, bijna veertig teams groot, bestond uit een mooie doorsnede van de automotive, met vertegenwoordigers uit onder meer de onderdelen-, equipment- en oliewereld enerzijds en vanuit werkplaatsformules, dealerholdings en garagebedrijven anderzijds. Het wagenpark kende een aantal veelvoorkomende typen zoals 911’s en Z4’s maar verder bleek het een eclectische mix. De oudste deelnemer (de auto, niet de bemanning) stamde zelfs uit de jaren twintig: een Citroën die toen al C4 heette… Het team bestaande uit Arjen van Eck en Rutger-Jan Schroeder verdiende er de spreekwoordelijke poedelprijs mee.

Het goud was voor team Volvo Van Roosmalen: Erwin van Marwijk & Janine Verheul in de tien jaar oude Volvo C70. Eber en Jeroen Sluis (Hefra) stuurden de Mercedes SLK vakkundig naar een tweede plaats. Het brons ging dit jaar naar titelverdedigers Bart Boerboom (Eurol) & Jos Leenders (Rubix) in de seventies Alfa Spider.

De minder gunstige weerberichten vooraf ten spijt zou het alsnog een zomerse zaterdag worden die pas in de middag een buitje liet zien. Terwijl het diner verorberd werd, barstten de echte buien pas los maar dat mocht de pret niet drukken.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een antwoord