Lid worden van het grootste onafhankelijke netwerk voor management en directie in de autobranche

De Automotive Insiders Sociëteit is een kennis- en netwerkplatform voor managers en directieleden die direct of indirect zakelijk betrokken zijn bij de autobranche. De leden zijn allemaal open-minded, ambitieus en daadkrachtig. Zij denken en handelen niet defensief maar vinden hun kracht in het delen van kennis en ervaringen.

De overkoepelende doelstelling is om tussen de leden van de Automotive Insiders Sociëteit nieuwe dwarsverbanden te bevorderen op organisatie-, product- en dienstniveau. Gezien de enorme uitdagingen waarvoor de sector zich gesteld ziet, is de behoefte én noodzaak om nieuwe businessmodellen te ontwikkelen en samen te werken groter dan ooit. De Sociëteit faciliteert dit onder meer door het organiseren van tal van sessies waarbij de in de sterk gefragmenteerde autobranche aanwezige kennis bij elkaar wordt gebracht en partijen met elkaar kennis kunnen maken opdat er nog beter zaken gedaan kan worden.

Lidmaatschappen

De Automotive Insiders Sociëteit kent twee type lidmaatschappen; een individueel lidmaatschap of een bedrijfslidmaatschap.

Voor meer vragen over welk lidmaatschap het beste bij u past kunt u ook contact opnemen met onze media adviseur Patrick van Tilburg