Insiders Classic & Cabrio Rally

De 4e editie van de Insiders Classic & Cabrio Rally wordt gereden op zaterdag 2 juli 2022. Een event voor vakgenoten onder elkaar, die hun opwachting nu eens niet in hun vertrouwde leaseauto maken, maar in een minimaal 25 jaar oude klassieker of cabrio.
Net als voorgaande edities zullen vroeg in de ochtend de eerste teams zich melden om het rallyschildje in ontvangst te nemen en de wagens van de overige deelnemers te bewonderen en wetenswaardigheden uit te wisselen.
De afgelopen edities gaf een keur aan fraaie modellen te zien en de tientallen teams waren een afspiegeling van alle segmenten van de autobranche. Er wordt dan ook altijd veel ervaringen en nieuwtjes uitgewisseld.

Aanmelden

Voor niet-ingewijden: de aanwijzingen in het routeboek beperken zich tot aanwijzingen waarbij het bolletje de positie van de equipe voorstelt en het pijltje vanaf dat bolletje de te nemen route. In combinatie met afstanden in meters ontstaat zo een sportieve uitdaging waarbij het doel is een rit te rijden met zo min mogelijk strafpunten. Voor de goede orde, het is geen race en de verkeersregels blijven leidend. Deze constructie betekent dat inschrijvende teams altijd met twee personen dienen te zijn: chauffeur en navigator.

De route leidt langs een bijzonder fraaie lunchlocatie waar de inwendige mens verzorgd wordt. De middagroute voert uiteindelijk weer terug naar de vertreklocatie, waar de deelnemers een diner wacht en er volop gelegenheid is tot netwerken en het uitwisselen van ervaringen.

Aanmelden

Partners