Automotive Insiders is de grootste onafhankelijke kennis- en netwerkorganisatie voor management en directie in de gehele mobiliteitsbranche. Zij wil de bron voor kennis, inspiratie & business in de autobranche zijn. De primaire organisatiedoelstelling is om de kennis in de sector met elkaar te delen en personen en bedrijven met elkaar in contact te brengen en te inspireren.

Activiteiten die Automotive Insiders organiseert zijn onder andere:

De Automotive Insiders sociëteit

De Sociëteit is bedoeld voor iedereen die direct of indirect zakelijk betrokken is bij de autobranche. De leden zijn allemaal open-minded, ambitieus en daadkrachtig. Zij denken en handelen niet defensief maar vinden hun kracht in het delen van kennis en ervaringen. De focus ligt op directie- & managementniveau. De overkoepelende doelstelling is om tussen de leden van de Sociëteit nieuwe dwarsverbanden te bevorderen op organisatie-, product-, en dienstniveau. Dit gebeurt door de organisatie van diverse evenementen, het publiceren van informatie en het bij elkaar brengen van personen en organisaties.

Events

Automotive Insiders organiseert tal van activiteiten. Sommige zijn exclusief voor de leden van de Automotive Insiders Sociёteit, andere zijn voor iedereen toegankelijk. Op het tabblad Agenda krijgt u een overzicht van de aankomende activiteiten waarvoor u zich kunt aanmelden. Ook vindt u er een terugblik van events die eerder hebben plaatsgevonden.

Introductiecursussen autobranche

Voor nieuwkomers in de sector verzorgt Automotive Insiders introductiecursussen op maat om deze geweldige maar complexe branche zo snel mogelijk te leren kennen! De inhoud van het cursusmateriaal komt mede tot stand met behulp van diverse belangenorganisaties en marktpartijen. Bent u nieuw in de branche of heeft u een nieuwe collega van buiten de branche? Volg dan de Inburgeringscursus Autobranche die we verzorgen. U voorkomt daarmee dat er veel tijd verloren gaat voordat u effectief aan de slag kunt en een volwaardige gesprekspartner bent voor uw relaties en collega’s.

Missie

Automotive Insiders wil de bron zijn van kennis, inspiratie en business van en voor de gehele mobiliteitsbranche en partijen die (willen gaan) samenwerken met deze sector. Onafhankelijk en branchesegment overstijgend. Dit doen we door het initiëren en/of coördineren van activiteiten die het succesvol zakendoen met en in de mobiliteitsbranche bevorderen. Hierbij nemen we alleen genoegen met het maximaal haalbare resultaat.

Centraal staan de kernwaarden ‘inspirerend’, ‘kennis’ en ‘bekwaamheid’.

Samenwerking

Automotive Insiders is geheel onafhankelijk en werkt nauw samen met alle stakeholders van de autobranche. Een belangrijke rol in alle activiteiten is voor de leden van de Automotive Insiders Sociëteit weggelegd. De leden vertegenwoordigen een enorme hoeveelheid kennis en zijn een bron van inspiratie.

Automotive Insiders brengt hen allemaal samen en werkt veelvuldig samen met gastsprekers van zowel binnen als buiten de branche. Zij behoren allen tot de top in hun vakgebied. Afhankelijk van de activiteit en de wensen van de leden van de Sociëteit wordt een passende gastspreker benaderd.

Sinds 1 oktober 2021 is Automotive Insiders een onderdeel van ProMedia Group, uitgever van ondermeer Automobiel Management en TankPro.

Het vakblad Aftersales Magazine is onze mediapartner.

Mocht u ook interesse hebben om tot ons netwerk van gastsprekers te behoren of suggesties voor onderwerpen hebben, neem dan contact op met Ric van Vugt, 06 51 406 581.