Over Automotive Insiders

Automotive Insiders wil de bron zijn van kennis, inspiratie en business van en voor de gehele mobiliteitsbranche en partijen die (willen gaan) samenwerken met deze sector. Wij zijn onafhankelijk en branche-overstijgend. Dit doen we door het initiëren en/of coördineren van activiteiten die het succesvol zakendoen met en in de mobiliteitsbranche bevorderen. Hierbij nemen we alleen genoegen met het maximaal haalbare resultaat. Centraal staan de kernwaarden inspirerend, kennis en bekwaamheid.

Sinds 1 oktober 2021 is Automotive Insiders een onderdeel van ProMedia Group, uitgever van onder meer Automotive Management, Fleet & Mobility, Nieuwsblad Transport en Schuttevaer.

De Automotive Insiders-sociëteit

De Automotive Insiders-sociëteit is bedoeld voor iedereen die direct of indirect zakelijk betrokken is bij de autobranche. De leden zijn allemaal open minded, ambitieus en daadkrachtig. Zij denken en handelen niet defensief maar vinden hun kracht in het delen van kennis en ervaringen. De focus ligt op directie- & managementniveau.

De overkoepelende doelstelling is om tussen de leden van de Sociëteit nieuwe dwarsverbanden te bevorderen op organisatie-, product-, en dienstniveau. Dit gebeurt door de organisatie van diverse evenementen, het publiceren van informatie en het bij elkaar brengen van personen en organisaties.

Events

Automotive Insiders organiseert tal van activiteiten. Sommige zijn exclusief voor de leden van de Automotive Insiders-sociёteit, andere zijn voor iedereen toegankelijk.

Inburgeringscursus

Voor nieuwkomers in de sector verzorgt Automotive Insiders introductiecursussen om deze geweldige maar complexe branche zo snel mogelijk te leren kennen. De inhoud van het cursusmateriaal komt mede tot stand met behulp van diverse belangenorganisaties en marktpartijen.

Ben je nieuw in de branche of heb je een nieuwe collega van buiten de branche? Volg dan de Inburgeringscursus Autobranche. Je voorkomt daarmee dat er veel tijd verloren gaat voordat je effectief aan de slag kunt en een volwaardige gesprekspartner bent voor uw relaties en collega’s. Wilt u meer weten over de inburgeringscursus? Neem dan contact op met Bart Kuijpers via bart.kuijpers@promedia.nl.

Suggesties?

Mocht je ook interesse hebben om tot ons netwerk van gastsprekers te behoren of heb je suggesties voor onderwerpen, neem dan contact op met Bart Kuijpers via bart.kuijpers@promedia.nl.